Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Profilprodukter - ett sätt att marknadsföra sig!

Många företag använder profilprodukter av olika sort. Spannet går från enkla kampanjprodukter till finare gåvor, kanske mer kopplade till ett specifikt tillfälle. Varför är då profilprodukter så populära att använda i marknadsföringen? Promotionprodukter står ju för ca. 7% av reklamkakan. Svaret är relativt enkelt. Produkterna är ett smidigt sätt att få kunder att koppla samman företagets varumärke med vad företaget också sysslar med.

Generositet och givmildhet

Att ge en gåva eller present är en godhjärtad handling och det är naturligt att man som mottagare ser detta som positivt. När det gäller reklam- och profilprodukter innebär detta att ditt företag har en bra chans att gynnas framför andra företag som inte visat samma frikostighet.

"Gratis" skapar intresse

Det är få ord inom marknadsföring som har en starkare klang än gratis. Gratis skapar intresse, helt enkelt. Det kan innebära att man ger bort kepsar med häftigt tryck på mässan eller att man delar ut reklamgodis i ett köpcentrum. Konsekvensen kommer vid varje tillfälle bli likadan: dina potentiella kunder kommer att attraheras till dig och ge dig det beaktande som du är värd. För Du vet ju att vem som helst är mer vällvillig inställd till att lyssna på vad Du har att säga om man har fått "något" strax innan.

Profilprodukter har en långvarig effekt

En traditionell reklamaktivitet på internet, TV, utomhusskyltar, tidningar, radio, DR går kanske några veckor för att sedan vara slut. Effekten klingar av och man behöver sjösätta en ny aktivitet för att vara närvarande hos sina potentiella kunder. En bra profilprodukt har däremot klart längre livslängd. De är främst föremål av nyttokaraktär som man gärna sparar och använder gång på gång. Det kan vara bomullskassen för matinköpen eller kepsen för soliga dagar. De finns kvar där och ger Ditt företag och varumärke exponering dag ut och dag in.

Stark impact

Profilprodukter kan ge ett väldigt starkt genomslag för ditt företag och varumärke. Reklamprodukter sprids närmast "viralt" genom att de glöms kvar, delas på etc. Titta själv t.ex. i ditt pennställ. Det här är positivt eftersom varumärket får spridning och kompletterar övriga sälj- och marknadsföringsaktiviteter som Du gör. Kan man få människor att gladligen bära Ditt varumärke på t.ex. en tröja så har man en reklamyta som är omöjlig att "köpa" på vanligt sätt.


Våra garantier till dig som kund

Vi hjälper dig
Bra Profilprodukter har sedan starten hjälpt mängder av företag med valet av profilprodukter. Hos oss har du alltid en personlig kontakt, som hjälper dig att hitta rätt i vårt sortiment. Personlig service och snabba leveranser är vårt motto.
Korrektur & offert
Innan din beställning blir bindande får du alltid godkänna ett korrektur. Innan korrekturet är godkänt kan du avbryta beställningen om något inte känns helt hundra. Korrekturet visar hur produkten kommer att se ut med ditt tryck.
Gratis varuprov
Vill du ha ett varuprov innan gör en beställning? Inga problem, vi förstår att man vill känna och klämma på produkter innan man bestämmer sig.