Giveaways

Inom reklamprodukter och marknadsföring är en giveaway en gratis gåva, med syfte att profilera sitt företag. Giveaways är ett smart och effektivt sätt att sprida sitt företags namn, logo och slogan på. Nedan är bara ett exempel på populära produkter. Du kan välja vad som helst som giveaways, se alla kategorier ovan.


Giveaways väcker positiv energi hos mottagaren


Att ge bort gratis reklamprodukter är ett smart och effektivt sätt att väcka uppmärksamhet och profilera sitt företag på. Allt som är gratis är uppskattat och väcker uppmärksamhet. När någon får en gåva som en giveaway väcker man en känsla av positiv energi. Det gör att mottagaren är mer benägen att lyssna på vad man har att säga och det gör att man lättare kommer ihåg företagets namn, logo eller slogan. Det är en vänlig gest att ge bort en gåva, även om det finns en baktanke med det. Det är mänskligt att man som mottagare blir tacksam och vill återgälda denna vänlighet. Ditt företag kommer att premieras framför andra företag som inte visar samma givmildhet och vänlighet. Det finns studier som visar att det är så vi människor fungerar. Profilprodukter som giveaways är en kostnadseffektiv och smart investering som över tid stärker ditt varumärke.


Giveaways är alltid uppskattat


Giveaways är ett tacksamt sätt att profilera och marknadsföra sitt företag. Giveaways är alltid uppskattat. Saknas det en penna så dyker det upp en med ert företagsnamn på. Regnar det ute så skyddar era paraplyer mot regnet. Är någon gottesugen så finns det godis med ert omslagspapper. Det finns väldigt många tillfällen när giveaways används i vardagen. Även om man inte tänker på det så registrerar ens undermedvetna olika företags namn och logos flera gånger varje dag tack vare giveaways.


Vad är en bra giveaway?


Det finns skillnad på en giveaway och en bra giveaway. Att ge bort godis eller produkter utan tryck är ju bra just för stunden. Men att ge bort praktiska produkter med eget tryck på är bra giveaways. En bra giveaway skall vara billig att tillverka, fylla en praktiskt funktion och vara något som används flera gånger och som gärna sprids vidare till fler personer. Det kan vara pennor med tryck av företagets namn och logo. Reklampennor har en förmåga att spridas och är alltid uppskattat av personen som behöver den. En isskrapa kan användas om och om igen, muggar används varje dag och en snygg t-shirt som visar upp ert företag är aldrig fel.


Hjälp med eget tryck


När du valt ut vilka produkter du vill använda som giveaways är det dags att välja ett eget tryck. Du skall bestämma design och placering av ditt tryck. Var skall din logo finnas, vilket budskap vill du förmedla och vilka färger skall det vara. Beroende på vilka produkter man väljer som giveaways så finns det lite olika möjligheter. Vill man kunna ha stora tryck där information får plats är exempelvis tygpåsar, paraplyer och profilkäder ett bra val. På mindre reklamprodukter är det smart att satsa på ett enkelt och tydligt tryck. Det är effektivt att trycka endast logo, korta slogans eller ens hemsidesadress. Storlek och typ av eget tryck beror också på vilken grafisk profil man vill ha. Vi tar fram olika förslag på tryck så du kan se hur dina giveaways kommer se ut innan produktionen börjar. Det är digitala bildskisser där ni kan lämna feedback och komma med förslag.


Gåvor med eget tryck


Giveaway = gebort | Give away = Ge bort | Gratis gåva med tryck


Att ge bort en gåva i reklamsyfte som en giveaway är, är ett uppskattat och effektivt sätt att profilera sitt företag på. Gåvor med eget tryck kan vara vad som helst. Vi har tusentals olika produkter som du kan få med eget tryck och som passar utmärkt som giveaways. Det kan vara en liten nyckelring du delar ut på mässor, praktisk powerbank till trogna kunder eller en härlig delikatesslåda som julklapp till dina anställda. Behöver du hjälp med att välja bra giveaways så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.


10 produkter

Hacker pikétröja kortärm

Hacker pikétröja kortärm

Ribbstickad krage . Präglad bård. Poplin i muddar och kragens insida. Knappslå med...

Från 84,00 kr

Heros kortärmad herrtröja

Heros kortärmad herrtröja

Addera din unika logo som interiör varumärkesavsändare. Original nacketiketten kan...

Från 42,00 kr

Pheebs 150 g/m² väska av återvunnet material 7L

Pheebs 150 g/m² väska av återvunnet material 7L

Väska tillverkad av 150 g / m² återvunnen bomullspolyesterblandning med en handtag...

Från 21,00 kr

Nash kulspetspenna med färgad kropp, färgat grepp och touchfunktion

Nash kulspetspenna med färgad kropp, färgat grepp och touchfunktion

Kulspetspenna med vridmekanism och touchfunktion.

Från 3,80 kr

Santos mugg

Santos mugg

Med sin klassiska design är Santos-muggen ett uppmärksammat inslag i varje hem ell...

Från 42,00 kr

Baseline® Plus grip 750 ml sportflaska med kupollock

Baseline® Plus grip 750 ml sportflaska med kupollock

Baseline® Plus grip 750 ml sportflaska med kupollock. Sportflaska med enkelvägg oc...

Från 21,00 kr

Workwear Stickad fleecejacka, herr

Workwear Stickad fleecejacka, herr

Stickad fleecejacka i mixat Easy care material. Varmt, mjukt och lättskött materi...

Från 531,00 kr

Handies 46-delars första hjälpen kit och säkerhetsväst

Handies 46-delars första hjälpen kit och säkerhetsväst

Praktiskt första hjälpen-set för bilen med ett triangelbandage, sax, 2 nålar, 2 f...

Från 310,00 kr

Retrend RPET duffelväska 40L

Retrend RPET duffelväska 40L

Tålig duffelväska tillverkad av 100 % återvunnen plast som bidrar till att minska ...

Från 210,00 kr

Twistade karameller

Twistade karameller

Den mest klassiska & populära reklamprodukten! Effektiv profilering som passar per...

Från 159,00 kr